Smaženka

Smaženka: Česká klasika, která nikdy nezklame

Smaženka: Česká klasika Smaženka, pro mnohé synonymum pro rychlý a sytý oběd, má v české kuchyni své pevné místo. Tento pokrm z kousků smaženého masa, obvykle vepřového, hovězího nebo kuřecího, se tradičně připravuje na sádle nebo oleji dozlatova. Křupavé zevnějšku a šťuvé uvnitř, maso se po osmažení dochutí...

Vejce V Akci 30Ks

Vejce v akci 30ks: Nakupte do zásoby za bezkonkurenční cenu!

Rekordní ceny vajec V posledních týdnech zaznamenaly ceny vajec v České republice raketový růst. Za vejce v akci 30ks si nyní zákazníci v supermarketech připlatí o desítky korun více než před několika měsíci. Důvodem jsou rostoucí náklady na krmivo pro slepice a energie, které dopadají na chovatele. Spotřebitelé se tak...

Dort Ledové Království

Dorty Ledové království: Probuďte v sobě princeznu s každým soustem!

Kouzlo ledového království na talíři Představte si, že se ocitnete v pohádkovém světě Ledového království, a to přímo u vás doma! S dortem Ledové království se tento sen stává skutečností. Tento chladný dezert okouzlí malé i velké fanoušky pohádky nejen svým vzhledem, ale i lahodnou chutí. Modrobílá poleva...

Lívanečník

Lívanečník: Tajemství nadýchaného potěšení

Co je lívanečník? Lívanečník je v české kuchyni oblíbený dezert, který se skládá z nadýchaných lívanců prokládaných lahodnou náplní. Lívance, tenké a nadýchané placky z těsta, se obvykle připravují z mouky, vajec, mléka a cukru. Po usmažení dozlatova se ještě teplé promazávají a vrství, čímž vzniká lákavý...

Menu Přerov

Nejlepší menu v Přerově: Objevte gastronomické poklady města

Rozmanitá nabídka pro každého Přerovské restaurace se pyšní rozmanitou nabídkou, která uspokojí i ty nejnáročnější gurmány. Ať už toužíte po tradiční české kuchyni, mezinárodních specialitách nebo moderních kulinářských kreacích, v Přerově si zaručeně přijdete na své. Restaurace s dlouholetou tradicí...

Květákové Placičky Recept

Křupavé květákové placičky: Recept na zdravou a chutnou večeři.

Proč květákové placičky? Květákové placičky, neboli smažené placky z květáku, jsou v české kuchyni stálicí a není se čemu divit. Nabízí totiž lahodnou kombinaci křupavého zevnějšku a jemného, nadýchaného vnitřku, která si podmanila nejednoho strávníka. Květák, hlavní ingredience, je navíc cenově dostupnou a...

Cini Minis

Cini Minis: Tajemství italské kávy odhaleno

Původ a historie značky Cini Minis Cini Minis jsou neodmyslitelně spjaty s italskou značkou kávy Lavazza. Společnost Lavazza, založená v roce 1895 Luigim Lavazzou v Turíně, se stala synonymem pro kvalitní italskou kávu. Po desetiletí budovala Lavazza svou reputaci na dokonalém pražení a míchání kávových zrn, čímž si...

Palačinkový Dort

Palačinkový dort: Královská hostina z tenkých palačinek

Historie palačinkového dortu Palačinkový dort, lahodná pochoutka složená z tenkých vrstev palačinek prokládaných krémem, má bohatou historii sahající až do středověku. Ačkoliv přesný původ palačinkového dortu zůstává nejasný, existují důkazy o tom, že podobné dezerty se připravovaly již ve starověkém Římě a...

Zapečená Brokolice S Těstovinami

Zapečená brokolice s těstovinami: Rychlá večeře, co vás dostane!

Brokolice: zelená hvězda Brokolice, to není jen tak ledajaká zelenina. Je to hotový poklad plný vitamínů a minerálů. A co je nejlepší? Dá se z ní vykouzlit spousta skvělých jídel, třeba zapečená brokolice s těstovinami. Stačí uvařit oblíbené těstoviny, smíchat je s brokolicí, zalít smetanovou omáčkou, posypat sýrem...

Rybízová Bublanina

Rybízová bublanina: Letní chuť, která vás dostane!

Rybízová bublanina: Letní klasika Rybíz, to je letní klasika. A co teprve z něj upéct? Sladké dezerty z rybízu jsou prostě neodolatelné. Ať už je to koláč, knedlíky nebo bublanina, vždycky si na nich pochutná celá rodina. Rybízová bublanina je rychlá, jednoduchá a zvládne ji opravdu každý. Navíc si můžete vybrat,...